Trek-Fetch-Plus-4

Ruimte, Gemak en Milieubewustheid

BakFietsen

Welkom in de wereld van bakfietsen, waar functionaliteit en flexibiliteit samenkomen in één innovatief voertuig. Bakfietsen, ook wel cargobikes genoemd, zijn ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse mobiliteitsbehoeften, vooral in stedelijke omgevingen. Of je nu boodschappen doet, je kinderen naar school brengt of goederen vervoert voor je bedrijf, een bakfiets biedt een praktische en milieuvriendelijke oplossing. 

Wat is een bakfiets?

Een bakfiets is een speciaal ontworpen fiets met een ingebouwde bak aan de voorkant of achterkant, waarmee je aanzienlijke ladingen kunt vervoeren. Dit type fiets wordt vaak gebruikt voor het transporteren van goederen, boodschappen of zelfs kinderen. De bak, meestal gemaakt van stevig materiaal, biedt voldoende ruimte en stabiliteit om diverse vrachten veilig te dragen. Bakfietsen zijn uitgegroeid tot een populair vervoersmiddel in stedelijke gebieden vanwege hun milieuvriendelijke karakter en hun vermogen om verkeer te vermijden.

Wat zijn de voordelen van een bakfiets?

Verken de veelzijdige voordelen van longtail fietsen en ontdek waarom deze innovatieve fietsen de ideale keuze zijn voor praktisch vervoer, veiligheid, actieve levensstijl en puur plezier.

Praktisch

Bakfietsen bieden een ruime bak waarin je gemakkelijk boodschappen, kinderen of andere goederen kunt vervoeren. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor auto’s in drukke stadsomgevingen.

Flexibel

Dankzij hun wendbaarheid kun je met een bakfiets gemakkelijk door smalle straten en drukke verkeersgebieden manoeuvreren. Dit maakt het een handige keuze voor stedelijk transport en het vermijden van files.

Beweging

Fietsen met een bakfiets is een uitstekende manier om buiten te zijn, actief te blijven en dagelijkse lichaamsbeweging te krijgen. Het is een gezonde keuze voor zowel jou als het milieu.

Familie

Bakfietsen bieden ruimte voor meerdere passagiers, waardoor het een perfecte optie is voor gezinnen. Het bevordert een actieve levensstijl en moedigt gezinsactiviteiten aan, terwijl het ook de mogelijkheid biedt om samen van de rit te genieten.

Fietsen in de spotlight

Trek Fetch+ 4

De Fetch+ 4 elektrische bakfiets is ontworpen om jouw mobiliteit te optimaliseren. Deze krachtige fiets, uitgerust met het geavanceerde Bosch smart-systeem, biedt niet alleen een eco-vriendelijke manier om te reizen, maar ook een handige manier om goederen te vervoeren. Met zijn ruime transportbak, geschikt voor maximaal vijf kinderen (max. draaggewicht 80 kg), maakt de Fetch+ 4 elke rit een gezinsavontuur. Bovendien is deze fiets flexibel configureerbaar, zodat hij perfect aansluit bij de veranderende behoeften en wensen van jouw gezin. Kies voor een duurzame en veelzijdige mobiliteitsoplossing met de Fetch+ 4.

Onze andere merken

Klaar om te Rijden?

Benieuwd naar welke bakfiets het beste bij jouw behoeften past? Kom langs in onze winkel om ons assortiment te ontdekken. Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies. Laten we samen jouw perfecte bakfiets vinden!