Trek Elektrische fietsen

Elektrische stadsfietsen

Elektrische fietsen geven je extra pedaalkracht waardoor je meer kunt zien en doen. Elektrische stadsfietsen van Trek rijden snel en soepel. Ze hebben een gebruiksvriendelijk ondersteuningssysteem en een uitneembare accu met een grote actieradius die je eenvoudig thuis kan opladen.

Trek District +

De District+ is een stijlvolle, onderhoudsarme elektrische fiets die je supersnel en relaxed door de stad voert. De District+ is zeer betrouwbaar en comfortabel. Deze elektrische stadsfiets is gemonteerd met onderdelen die hem de ideale partner maken voor dagelijkse dingen zoals boodschappen doen en ritten door de stad.

Trek Verve +

De Verve+ is een comfortabele hybride elektrische stadsfiets. Hij is ideaal voor fietsers die graag comfortabel rechtop zitten en die optimaal willen genieten van hun ritjes door de stad.

Trek Allant +

Met de Allant+ is meer mogelijk dan ooit. Je kan ver rijden en je ontdekt veel meer van je omgeving. Elke verplaatsing wordt een excuus om snel even de fiets te pakken. Het woon-werkverkeer wordt een dagelijks cadeautje.

Elektrische mountainbikes

Elektrisch ondersteunde mountainbikes zorgen ervoor dat je verder en sneller kunt rijden. De fietsen versterken je pedaalkracht, terwijl de hoeveelheid plezier op de trail in gelijke mate toeneemt. Geniet meer van alles wat het mountainbiken zo mooi maakt.

Trek Rail

De Rail is een e-mtb voor rijders die offroad als een tweede thuis beschouwen. Hij knalt net zo hard naar beneden als zijn niet-elektrische broertje en even hard weer omhoog.

Trek Powerfly

De Powerfly is een elektrische mountainbike voor avontuurlijke rijders die meer van de wereld willen zien. Powerfly mountainbikes zijn krachtig, capabel en geweldig leuk. Ze zijn beschikbaar in verschillende hardtail- of full suspension uitvoeringen. Je gaat er sowieso gemakkelijker mee bergop en je kunt langer blijven genieten.

Elektrische racefietsen

Onze elektrische racefietsen rijden en sturen als een traditionele racefiets, maar de verborgen motor geeft je op de zwaarste beklimmingen of snelste groepsritten af en toe een zetje in de rug.

Trek Domane+

De Domane+ is een elektrische racefiets met een racestuur waarmee je langere en snellere ritten kunt maken. Een carbon frame met IsoSpeed, een stabiele endurance-geometrie, een krachtig Bosch aandrijfsysteem voor snelheden tot 25 km/u en een fraai ontwerp met geïntegreerde verlichting.

Een E-bike van trek kopen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste elektrische fiets.