Koersfietsen

Een nieuwe racefiets kopen?

Een nieuwe koers- of racefiets kopen doe je niet elke dag. Het is dus belangrijk dat je voldoende informatie verzameld voordat je een goede keuze kan maken. Zo weet je zeker dat je de juiste racefiets koopt die aansluit bij je persoonlijke verwachtingen. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is uiteraard hoeveel budget je kan uitgeven voor de aankoop van je nieuwe koersfiets. Om dit budget te bepalen kan je rekening houden met bijvoorbeeld onderstaande vragen.

  • Heb je een specifiek fietsmerk in gedachten?
  • Hoeveel versnellingen heb je nodig?
  • Wil je een carbon racefiets?

Uiteraard zijn dit vragen waar je niet alleen antwoorden op hoeft te zoeken. Onze collega’s helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Kom dus zeker langs in onze showroom in Mortsel en ontdek de racefiets die bij jouw past.

Trek Koersfietsen

De racefietstechnologie evolueert zich in een sneltempo, moderne fietsen zijn lichter, sterker en vooral ook comfortabeler en sneller dan ooit tevoren. Een Trek racefiets, past zich aan iedere situatie zonder problemen aan. Van de de kasseien van Parijs-Roubaix tot de Ronde van Vlaanderen.

Trek Racefietsen

Trek Cyclocross

Trek Gravelbikes

Thompson Koersfietsen

Als Belgisch fietsmerk vormt Thompson een vaste waarde en mag daarom niet ontbreken in ons assortiment racefietsen. Deze Belgische fabrikant slaagt erin om ondanks zijn scherpe prijzen racefietsen te produceren van uitstekende kwaliteit. Hun filosofie is dan ook niet voor niks “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”.

Thompson Racefietsen

Thompson Gravelbikes

Onze andere merken

Een koersfiets kopen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste racefiets.