Trek Koersfietsen

Trek Racefietsen

De racefietstechnologie evolueert zich in een sneltempo, moderne fietsen zijn lichter, sterker en vooral ook comfortabeler en sneller dan ooit tevoren. Een Trek racefiets, past zich aan iedere situatie zonder problemen aan. Van de de kasseien van Parijs-Roubaix tot de Ronde van Vlaanderen.

De Domane koersfiets

De Domane koersfiets van Trek, is één van de meest veelzijdige endurance racefiets van dit moment. De comfortabele geometrie in combinatie met de isospeed technologie, maakt van deze fiets de ideale allround racefiets voor een brede groep wielrenners.

De Emonda koersfiets

De Emonda racefiets van Trek, is de lichtste serie productie fiets die ooit werd gemaakt door Trek. De stijfheid van onderdeel en de gewichtsbesparingen zorgt ervoor dat dit de fiets is om te verblijven in het hooggebergte.

De Madone koersfiets

De Madone racefiets van Trek is snel, licht en soepel. Van al de verfijnde racefietsen ter wereld, is de Madone de ideale mix van aerodynamica, superieure rijkwaliteit en onovertroffen integratie. Niet voor niets werd Mads Pedersen met deze fiets wereldkampioen.

Trek Cyclocross fietsen

De cyclocross ietsen van Trek zijn ijzersterke fietsen die gebouwd zijn om ook onder de zwaarste omstandigheden te kunnen blijven presteren. Wereldkampioen worden met deze cyclocrossfiets kunnen we je niet beloven, maar we garanderen wel dat je met deze fiets de beste prestatie uit je lijf zal persen.

Trek Boone Disc serie

De Boone  Disc Cyclocross fiets van Trek behoort tot de lichtste en snelste fiets van dit moment. Dankzij zijn hydraulische schijfremmen geniet je van de beste remkracht in alle omstandigheden. Daarnaast kan je genieten van een elektronisch schakelsysteem.

Trek Crockett Disc serie

De Crockett Disc cyclocrossfiets van Trek omvat het meest brede assortiment waarmee je niet in affronten valt zonder dat je bankroet gaat. Dankzij het geavanceerde lichtmetalen frame, ziet en rijdt hij als een carbon exemplaar. Deze fiets is dus ideaal voor zowel je woon- werkverkeer als op een crossparkoer.

Trek Gravelbikes

De cyclocross fietsen van Trek zijn ijzersterke fietsen die gebouwd zijn om ook onder de zwaarste omstandigheden te kunnen blijven presteren. Wereldkampioen worden met deze cyclocrossfiets kunnen we je niet beloven, maar we garanderen wel dat je met deze fiets de beste prestatie uit je lijf zal persen.

Trek Boone Disc serie

De Boone Disc Cyclocross fiets van Trek behoort tot de lichtste en snelste fiets van dit moment. Dankzij zijn hydraulische schijfremmen geniet je van de beste remkracht in alle omstandigheden. Daarnaast kan je genieten van een elektronisch schakelsysteem.

Een koersfiets van Trek kopen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste racefiets.