MOUNTAINBIKES

Mountainbikes Mortsel

Een nieuwe Mountainbike kopen?

Een MTB of mountainbike kopen doe je niet elke dag. Zorg er dus voor dat je jezelf voldoende informeert zodat je zeker de juiste keuze kan maken. Op die manier ben je zeker dat je de juiste mountainbike koopt die past en aansluit bij jouw verwachtingen. Bepaal zeker op voorhand hoeveel budget je kan uitgeven voor de aankoop van je nieuwe mountainbike. Om dit budget te bepalen kan je bijvoorbeeld rekening houden met onderstaande vragen.

  • Heb je een specifiek fietsmerk in gedachten?
  • Hoeveel versnellingen heb je nodig?
  • Wil je een carbon racefiets?

Uiteraard zijn dit vragen waar je niet alleen antwoorden op hoeft te zoeken. Onze collega’s helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Kom dus zeker langs in onze showroom in Mortsel en ontdek de racefiets die bij jouw past.

Trek Mountainbikes

Wanneer het aankomt op mountainbiketechnologie, dan is Trek zonder twijfel één van de wereldleiders. De mountainbikes van Trek zijn steeds voorzien van de meest recente technologische snufjes. Welk model je kiest, steeds kan je rekenen op tal van onderdelen en details die je rit beter maken.

Hardtail
Mountain
Bikes

Full Suspension
Mountain
Bikes

Downhill
Mountain
Bike

Fat
Bikes

Thompson Mountainbikes

De MTB of Mountanbikes van Thompson zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit maar ook nog eens 100% puur Belgische makelij. Als je van plan bent om een nieuwe mountainbike te kopen, moet je dus zeker het assortiment van Thompson bekijken.

Onze andere merken

Een Mountainbike kopen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste MTB.