MOUNTAINBIKES

Mountainbikes Mortsel

Een nieuwe Mountainbike kopen?

Het kopen van een MTB (mountainbike) is geen alledaagse beslissing. Daarom is het van groot belang om voldoende informatie te vergaren, zodat je zeker de juiste keuze kunt maken. Op die manier ben je verzekerd van de perfecte mountainbike die aansluit bij jouw verwachtingen. Begin met het bepalen van je budget voor de aankoop van je nieuwe mountainbike. Om dit budget te bepalen, kun je overwegen antwoorden te vinden op de volgende vragen:

1. Heb je een specifiek fietsmerk in gedachten?
2. Hoeveel versnellingen zijn voor jou noodzakelijk?
3. Overweeg je een frame van carbon?

Natuurlijk hoef je niet in je eentje naar antwoorden te zoeken. Onze deskundige collega’s staan klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste beslissingen. Breng dus zeker een bezoek aan onze showroom in Mortsel en ontdek de mountainbike die het beste bij jou past.

Trek Mountainbikes

Wanneer het aankomt op mountainbiketechnologie, dan is Trek zonder twijfel één van de wereldleiders. De mountainbikes van Trek zijn steeds voorzien van de meest recente technologische snufjes. Welk model je kiest, steeds kan je rekenen op tal van onderdelen en details die je rit beter maken.

Hardtail
Mountain
Bikes

Full Suspension
Mountain
Bikes

Downhill
Mountain
Bike

Fat
Bikes

Thompson Mountainbikes

De MTB of Mountanbikes van Thompson zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit maar ook nog eens 100% puur Belgische makelij. Als je van plan bent om een nieuwe mountainbike te kopen, moet je dus zeker het assortiment van Thompson bekijken.

Onze andere merken

Een Mountainbike kopen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste MTB.