Trek Mountainbikes

Hardtail Mountainbikes

Hardtails bieden puur en ongecompliceerd plezier in de bergen. Ze geven je een direct contact met de trail en zorgen dat je snel en efficiënt over het terrein kunt rijden. Ze zijn ideaal voor crosscountry- en trailrijders.

Trek Marlin

De Marlin is een trail fiets die uitstekend geschikt is voor dagelijkse avonturen op verharde en onverharde wegen. Deze fietsen zijn de ideale keuze voor beginnende trailrijders en iedereen die op zoek is naar een comfortabele, stabiele fiets met de stevigheid van een echte mountainbike.

Trek Roscoe

De Roscoe is een trail-hardtail voor elke biker die lekker wil crossen. Zijn mid-fat banden, en aandrijving met breed bereik zorgen ervoor dat je vol gas kan gaan over zowel verharde wegen als losse ondergrond.

Trek X-Caliber

De Trek X-Caliber is een competitieve crosscountry-mountainbike met onderdelen die bedoeld zijn voor zwaar wedstrijdgebruik. Deze mountainbike is de juiste keuze voor singletrack-racers die niet kunnen wachten om aan hun wedstrijd te beginnen.

Full Suspension mountainbikes

Full suspension mountain bikes zorgen dat je de zaak onder controle houdt en comfortabel kunt rijden over ruig terrein. De veringstechnologie van Trek is in de loop der jaren steeds verder doorontwikkeld en verfijnd. 

Trek Rail

De Rail is een long-travel e-MTB waarmee je sneller weer boven staat voor de echte fun. Hij heeft een topklasse voorvork en aandrijving, en een verstelbare zadelpen, zodat ook de heftigste trails begaanbaar worden.

Trek Supercaliber

De Supercaliber is een crosscountry-racefiets met de snelheid om op het podium te belanden. Deze fiets onderscheidt zich door zijn geïntegreerde dempingssysteem en een lichte voorvork, wat resulteert in een doelgerichte fiets die moeiteloos ruig terrein aankan.

Downhill Mountainbikes

Downhillfietsen zijn gemaakt voor grote jumps en het betere scheurwerk. Kies een lijn op een veeleisend downhillparcour of knal op volle snelheid door het bikepark. Dit zijn de lichtste en sterkste downhillfietsen op de berg.

Trek Session

De Session levert absolute topprestaties voor een downhill mountainbike. De profs rijden op exact dezelfde fiets, en die is slechts voor één doel gebouwd: als een bezetene van de berg af fietsen

Fat Bikes

Met fatbikes kun je overal het hele jaar door rijden. Van duinen tot driften, door sneeuw of zand, van racen tot recreatie, met een fatbike kun je overal en altijd rijden.

Trek Farley

De Farley is een fatbike en de perfecte machine voor vier seizoenen fietsvrijheid. Met zijn dikke banden rolt hij met de stabiliteit en grip van een monstertruck over sneeuw, zand, rotsen en wortels.

Een E-bike van trek kopen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste elektrische fiets.