Trek Stadsfietsen

Trek stadsfietsen

Als je op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare fiets die je in staat stelt alles zonder beperkingen te doen, dan is de L/T/X – Series jouw perfecte keuze voor alles van woon-werkverkeer tot aan het ritje naar de sportclub.

Trek L-Series

De L-Series is een onderhoudsarme vrijetijdsfiets met een lichtgewicht frame en een maximale score voor snelheid en stijl. De betrouwbare en veelzijdige keuze voor dagelijkse avonturen in de omgeving.

Trek T-Series

De T-Series is een veelzijdige trekkingfiets met betere onderdelen waardoor je dagelijkse ritten veel aangenamer zijn. Een lichtgewicht Shimano 24-speed aandrijving en diverse comfort verhogende kenmerken maken hem de perfecte keuze voor zowel dagelijkse ritten als verkenningstochten.

Trek X-Series

De X-Series is waar prestaties en prijs elkaar kruisen. Deze toerfiets heeft diverse betere onderdelen die zorgen voor aanzienlijk betere prestaties. Een 27-speed versnellingssysteem met breed bereik, een lichtgewicht aluminium frame voor een fraai uiterlijk, hydraulische schijfremmen voor remkracht onder alle weersomstandigheden en ergonomische lock-on handvatten maken deze toerfiets een uitstekende keuze voor langere trips of woon-werkverkeer waarbij efficiëntie, comfort en functionaliteit voorop staan.

Een stadsfiets van trek kopen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste elektrische fiets.