Duurzame oplossingen voor jouw mobiliteit

Fiets leasing

Ontdek hoe een fietsleasing niet alleen uw dagelijkse verplaatsingen vergemakkelijkt, maar ook bijdraagt aan een groenere en gezondere levensstijl. 

Fietsleasing

Investeer in uw mobiliteit

WAAROM EEN FIETSLEASING AFSLUITEN?​

Bij Verva Bikes in Mortsel omarmen we een meer duurzame en verbeterde vorm van mobiliteit. Daarom beschouwen we fietsleasing als een perfecte oplossing voor alledaagse mobiliteitsuitdagingen. We begeleiden u graag bij het afsluiten van uw ideale fietsleasing, zodat u volop kunt genieten van uw nieuwe fiets. Dit realiseren we dankzij ons uitgebreide netwerk van diverse leasingpartners. Vertrouw op ons voor deskundig advies en een persoonlijke aanpak die uw fietservaring naar een hoger niveau tilt.

Welke stappen moet ik nemen per leasingbedrijf?

 1. Offerte Ontvangen: Na het invullen van het benodigde formulier ontvang je een offerte. Deze offerte kun je delen met zowel je werkgever als Team Cyclis om de maandelijkse kosten te berekenen.

 2. Goedkeuring van de Offerte: Nadat je offerte is goedgekeurd, zal Team Cyclis de volgende stappen ondernemen om de fietsleasing in gang te zetten.

 3. Bestelling Plaatsen: Team Cyclis zal de fiets bestellen bij Verva Bikes, waarbij ze zorgvuldig het gewenste model en eventuele aanpassingen selecteren.

 4. Leveringsnotificatie: Zodra de bestelde fiets is geleverd, ontvang je van ons een notificatie. Dit stelt je in staat om snel op de hoogte te zijn van de aankomst van je nieuwe fiets.

 5. Genieten van Je Nieuwe Fiets: Met de levering in orde kun je direct genieten van je nieuwe fiets en profiteren van de voordelen van je fietsleasing.

 1. Bezoek Onze Winkel: Stap binnen in onze fietswinkel en werk samen met onze deskundige verkopers om je ideale fiets samen te stellen, aangepast aan je voorkeuren.

 2. Offerte Ontvangen: Na het samenstellen van je fiets ontvang je een offerte. Deze offerte kun je aan zowel je werkgever als Cycle Valley verstrekken om de maandelijkse kosten te berekenen.

 3. Goedkeuring van de Offerte: Zodra je offerte is goedgekeurd, zal Cycle Valley doorgaan met het organiseren van de fietsleasingprocedure.

 4. Bestelling Plaatsen: Cycle Valley zal de fiets bestellen bij Verva Bikes volgens de specificaties die je hebt gekozen.

 5. Leveringsnotificatie: Wanneer je bestelde fiets klaar is voor levering, zullen wij je op de hoogte brengen. Dit geeft je de kans om je voor te bereiden op de ontvangst van je nieuwe fiets.

 6. Genieten van Je Nieuwe Fiets: Zodra de fiets geleverd is, kun je snel de weg op en genieten van je nieuwe fietservaring dankzij je fietsleasing.

 1. Winkelbezoek: Bezoek onze fietswinkel en werk samen met onze deskundige verkopers om je perfecte fiets samen te stellen, op maat van jouw wensen en behoeften.

 2. Ontvang een Offerte: Nadat je jouw ideale fiets hebt samengesteld, ontvang je een offerte. Deze offerte kun je aan zowel je werkgever als KBC Fietsleasing verstrekken om de maandelijkse kosten nauwkeurig te berekenen.

 3. Offertegoedkeuring: Zodra je offerte is goedgekeurd, zal KBC Fietsleasing het proces voor de fietsleasing in werking zetten.

 4. Bestelling Plaatsen: KBC Fietsleasing zal, gebaseerd op jouw specificaties, de bestelling voor de fiets plaatsen bij Verva Bikes.

 5. Leveringsmelding: Wanneer je fiets gereed is voor levering, ontvang je van ons een melding. Zo ben je goed voorbereid op de aankomst van je nieuwe fiets.

 6. Genieten van je Nieuwe Fiets: Zodra je fiets is geleverd, kun je snel de weg op en volop genieten van je nieuwe fietsavonturen, dankzij je succesvolle fietsleasing met KBC Fietsleasing.

 1. Bezoek Onze Winkel: Breng een bezoek aan onze fietswinkel en werk samen met onze deskundige verkopers om jouw ideale fiets samen te stellen, helemaal aangepast aan jouw voorkeuren.

 2. Ontvang een Offerte: Nadat je jouw persoonlijke fietsconfiguratie hebt samengesteld, ontvang je een offerte. Deze offerte kun je aan zowel je werkgever als O2O verstrekken om de maandelijkse kosten inzichtelijk te maken.

 3. Goedkeuring van de Offerte: Zodra je offerte is goedgekeurd, zal O2O de volgende stappen ondernemen om de fietsleasing voor je te regelen.

 4. Bestelling Plaatsen: O2O zal de fiets bestellen bij Verva Bikes, rekening houdend met de specificaties die je hebt gekozen voor jouw ideale fietsmodel.

 5. Leveringsnotificatie: Op het moment dat jouw bestelde fiets gereed is voor levering, zullen wij je op de hoogte brengen. Zo ben je goed voorbereid op de ontvangst van je nieuwe fiets.

 6. Geniet van Je Nieuwe Fiets: Wanneer de fiets eenmaal geleverd is, kun je direct de weg op en volop genieten van jouw nieuwe fietservaring, dankzij de naadloze fietsleasing met O2O.

 1. Bezoek Onze Winkel: Stap binnen bij onze fietswinkel en werk samen met onze ervaren verkopers om je ideale fiets samen te stellen, helemaal op maat van jouw wensen.

 2. Ontvang een Offerte: Nadat je jouw gepersonaliseerde fietsconfiguratie hebt samengesteld, ontvang je een offerte. Deze offerte kun je zowel aan je werkgever als aan B2Bike verstrekken, zodat de maandelijkse kosten nauwkeurig kunnen worden berekend.

 3. Offertegoedkeuring: Zodra je offerte is goedgekeurd, zal B2Bike de volgende stappen ondernemen om de fietsleasing voor je te regelen.

 4. Bestelling Plaatsen: B2Bike zal de fiets bestellen bij Verva Bikes, waarbij ze zorgvuldig rekening houden met de specificaties die je hebt gekozen voor jouw perfecte fietsmodel.

 5. Leveringsmelding: Op het moment dat je bestelde fiets gereed is voor levering, krijg je van ons een melding. Zo ben je goed voorbereid op de aankomst van je nieuwe fiets.

 6. Geniet van Je Nieuwe Fiets: Zodra de fiets is geleverd, kun je direct de weg op en volop genieten van je nieuwe fietservaring dankzij de naadloze fietsleasing met B2Bike.

 1. Bezoek Onze Winkel: Stap binnen in onze fietswinkel en werk samen met onze deskundige verkopers om je ideale fiets samen te stellen, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

 2. Ontvang een Offerte: Nadat je jouw aangepaste fietsconfiguratie hebt samengesteld, ontvang je een offerte. Deze offerte kun je zowel aan je werkgever als aan Ctec verstrekken om de maandelijkse kosten nauwkeurig te berekenen.

 3. Offertegoedkeuring: Na goedkeuring van je offerte zal Ctec doorgaan met het proces om je fietsleasing in gang te zetten.

 4. Bestelling Plaatsen: Ctec zal de bestelling voor de fiets plaatsen bij Verva Bikes, waarbij ze zorgvuldig de door jou gekozen specificaties in overweging nemen.

 5. Leveringsmelding: Zodra je bestelde fiets klaar is voor levering, zul je van ons een melding ontvangen. Dit stelt je in staat om je voor te bereiden op de komst van je nieuwe fiets.

 6. Geniet van Je Nieuwe Fiets: Wanneer de fiets eenmaal geleverd is, ben je klaar om de weg op te gaan en ten volle te genieten van je nieuwe fietservaring, dankzij je succesvolle fietsleasing met Ctec.

 1. Bezoek Onze Winkel: Stap binnen in onze fietswinkel en werk nauw samen met onze professionele verkopers om je droomfiets samen te stellen, volledig afgestemd op je persoonlijke voorkeuren.

 2. Ontvang een Offerte: Na het samenstellen van je fietsconfiguratie ontvang je een gedetailleerde offerte. Deze offerte kun je zowel aan je werkgever als aan Velobility verstrekken om de maandelijkse kosten grondig te berekenen.

 3. Offertegoedkeuring: Zodra je offerte is goedgekeurd, zal Velobility het proces in gang zetten om je fietsleasing te realiseren.

 4. Bestelling Plaatsen: Velobility zal de fiets bestellen bij Verva Bikes, waarbij ze zorgvuldig de specificaties volgen die je hebt gekozen voor je ideale fietsmodel.

 5. Leveringsmelding: Op het moment dat je bestelde fiets gereed is voor levering, ontvang je van ons een melding. Dit helpt je om voorbereid te zijn op de komst van je nieuwe fiets.

 6. Geniet van Je Nieuwe Fiets: Zodra de fiets is geleverd, kun je zonder vertraging de weg op en maximaal genieten van je nieuwe fietservaring, dankzij je succesvolle fietsleasing met Velobility.

Onze gespecialiseerde leasing partners

Een Fietsleasing afsluiten?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste leasing voor uw fiets.