Verva Blog

Trek Verve +4

Hoe kies je de perfecte elektrische fiets

Als liefhebbers van fietsen, begrijpen we dat het kiezen van de perfecte elektrische fiets een belangrijke beslissing is. Met de vele opties die vandaag deLees verder »

Een bakfiets: de perfecte fiets voor moderne gezinnen

In de afgelopen jaren heeft de bakfiets een opvallende opmars gemaakt in steden over de hele wereld. Wat ooit werd gezien als een traditioneel vervoermiddelLees verder »

Veilig Fietsen: Bescherm jezelf en anderen op de weg

Fietsen is een geweldige manier om van A naar B te komen, en het biedt talloze voordelen voor onze gezondheid en het milieu. Het isLees verder »
Trek Elektrische Mountainbikes

Ontdek de Voordelen van een TREK-fiets

Fietsen is niet alleen een geweldige manier om in vorm te blijven, maar ook een duurzame en plezierige vorm van transport. Als je op zoekLees verder »
Fietsroutes in Mortsel

De leukste fietsroutes in de omgeving van Mortsel

Fietsen, het is bij Verva Bikes onze lust en ons leven. Er gaat weinig boven een fijn en ontspannen fietstochtje. Ook in onze eigen streekLees verder »

Waar let je op bij de aankoop van een nieuwe fiets?

Toe aan een nieuwe fiets? Dan zit je goed bij Verva Bikes. We hebben een ruime keuze aan zowel traditionele als elektrische fietsen. Hoe jeLees verder »
Verva Bikes Werkhuis

Tips voor het onderhoud van je (elektrische) fiets

Langer van je fiets genieten? Dan moet je je fiets onderhouden. In deze blog geven we je 3 tips mee voor het onderhoud van jeLees verder »
Trek elektrische fiets

Trek voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Fleet Brand of the Year in België.

Harderwijk (Zwijndrecht, België) – De organisatie van Bike of the Year in België heeft Trek voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot Fleet Brand of theLees verder »
Trek Emonda SL6 Pro

Trek Émonda SL6 Pro door vakjury uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar 2021.

Trek is opnieuw in de prijzen gevallen tijdens de Fiets van het Jaar verkiezing.  De jury heeft de Trek Émonda SL6 Pro uitgeroepen tot RacefietsLees verder »
Verva bikes website

Verva Bikes in een nieuw jasje

Bij Verva Bikes staan onze klanten steeds centraal en streven wij ernaar om jullie steeds zo goed mogelijk te begeleiden tijdens jullie zoektocht naar eenLees verder »
Trek Verve +4
bakfiets
Veilig fietsen
Trek Elektrische Mountainbikes
Fietsroutes in Mortsel
Verva Bikes