Verva Blog

Gravelbikes

De opkomst van gravelbikes: Alles wat je moet weten

Gravelbiken wint snel aan populariteit onder fietsliefhebbers wereldwijd. Dit avontuurlijke type fietsen combineert het beste van wielrennen, mountainbiken en toerfietsen in één discipline. Maar watLees verder »
Mountainbike

Hoe maak je een mountainbike schoon: Een complete gids

Mountainbiken biedt niet alleen een fantastische manier om van de buitenlucht te genieten, maar het is ook een uitstekende vorm van lichaamsbeweging. Echter, na eenLees verder »
Trek Verve +4

Hoe kies je de perfecte elektrische fiets

Als liefhebbers van fietsen, begrijpen we dat het kiezen van de perfecte elektrische fiets een belangrijke beslissing is. Met de vele opties die vandaag deLees verder »

Een bakfiets: de perfecte fiets voor moderne gezinnen

In de afgelopen jaren heeft de bakfiets een opvallende opmars gemaakt in steden over de hele wereld. Wat ooit werd gezien als een traditioneel vervoermiddelLees verder »

Veilig Fietsen: Bescherm jezelf en anderen op de weg

Fietsen is een geweldige manier om van A naar B te komen, en het biedt talloze voordelen voor onze gezondheid en het milieu. Het isLees verder »
Trek Elektrische Mountainbikes

Ontdek de Voordelen van een TREK-fiets

Fietsen is niet alleen een geweldige manier om in vorm te blijven, maar ook een duurzame en plezierige vorm van transport. Als je op zoekLees verder »
Fietsroutes in Mortsel

De leukste fietsroutes in de omgeving van Mortsel

Fietsen, het is bij Verva Bikes onze lust en ons leven. Er gaat weinig boven een fijn en ontspannen fietstochtje. Ook in onze eigen streekLees verder »

Waar let je op bij de aankoop van een nieuwe fiets?

Toe aan een nieuwe fiets? Dan zit je goed bij Verva Bikes. We hebben een ruime keuze aan zowel traditionele als elektrische fietsen. Hoe jeLees verder »
Verva Bikes Werkhuis

Tips voor het onderhoud van je (elektrische) fiets

Langer van je fiets genieten? Dan moet je je fiets onderhouden. In deze blog geven we je 3 tips mee voor het onderhoud van jeLees verder »
Trek elektrische fiets

Trek voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Fleet Brand of the Year in België.

Harderwijk (Zwijndrecht, België) – De organisatie van Bike of the Year in België heeft Trek voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot Fleet Brand of theLees verder »
Gravelbikes
Mountainbike
Trek Verve +4
bakfiets
Veilig fietsen
Trek Elektrische Mountainbikes