Trek Elektrische Fietsen bij VERVA BIKES

Trek Elektrische fietsen bij de echte specialist

Wij zijn gespecialiseerd in de Trek elektrische fietsen. Bij Verva Bikes bent u altijd welkom voor een goede proefrit en het beste advies over de verschillende Trek elektrische fietsen. Onze jarenlange samenwerking met Trek zorgt ervoor dat u zeker weet dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe Trek elektrische fiets.

Trek elektrische fietsen en Bosch motoren

Alle Trek elekrtrische fietsen zijn uitgerust met een Bosch aandrijving voor ondersteuning. Trek en Bosch werken samen om de beste fietsen met trapondersteuning te bouwen om u als gebruiker de beste ervaring aan te kunnen bieden. De Bosch middenmotor is betrouwbaar, geruisloos en zorgt voor een extreem stabiele wegligging.

Trek UM+, TM+ en LM+ series | voor iedere rijder de juiste fiets

De Trek elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in drie verschillende series. Waarbij de Trek UM+ gericht is op alledaags gebruik en woon/werkverkeer. De TM+ elektrische fietsen zijn de sportieve e-bikes met derailleur en de Trek LM+ de comfortabele en onderhoudsvriendelijke e-bikes. Alle Trek Elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende accu types zodat u zelf uw tankinhoud kiest!

Wat bieden wij u bij de aanschaf van een Trek Elektrische fiets?

  • Gratis software updates
  • Bosch gecertificeerde werkplaats
  • Test rijden mogelijk op verschillende modellen
  • Professionele aflevering en duidelijke uitleg
  • Perfecte aflevering met het beste advies

Interessant voor jou